E-marketing

E-marketing

Marketing

Marketing

Reklama

Reklama

Travel Marketing

Travel Marketing

Art Marketing

Art Marketing

Hi-Tech

Hi-Tech

Hľadať

Bleskovky

Solaris Boranicals

Nová značka na slovenskom trhu

Na slovenský trh prichádza írska značka Solaris, ktorá v sebe kombinuje ekológiu, BIO suroviny a luxusný nádych. Írska spoločnosť Solaris prináša výnimočné ručne zbierané BIO čaje s nádychom luxusu BIO produkty. Dušou celej spoločnosti je odborník Jörg Muller, ktorý premenil svoju vášeň na značku, ktorá získala už niekoľko prestížnych ocenení kvality. 
Čítať ďalej...

Pri výbere kávy si väčšina z nás potrpí na kvalitu, ktorá sa odráža aj v cene. Pri čajoch už tak nároční nie sme. Preto sa často stáva, že v podniku, kde majú kvalitnú kávu, ponúkajú čaj nízkej kvality. Dobrá kaviareň, či reštaurácia by však mala dbať na kvalitu všetkých nápojov.

Viete aký rozdiel je medzi kvalitným BIO čajom a bežným lacným čajom?

Väčšina bežných čajov nižšej cenovej kategórie:

  • je porcovaná do papierových lúhovacích sáčkov, ktoré pri zaliatí horúcou vodou uvoľňujú do vody chemické látky použité pri ich výrobe
  • vyrábajú sa z čajového prachu, ktorý vzniká ako odpad pri výrobe kvalitnejších čajov
  • na zvýraznenie chuti a vône sa do nich pridávajú rôzne umelé arómy

Ak ste nároční na kávu a iné potraviny, buďte nároční aj pri výbere čaju, ktorý má mať okrem pôžitku aj zdravotné benefity.

Chcete pre svoj podnik, reštauráciu, kaviareň, či obchod najvyššiu kvalitu?kamilkovy bio caj

Radi by sme Vám predstavili výnimočné BIO čaje írskej spoločnosti Solaris. Solaris je malá rodinná spoločnosť, v ktorej však pracujú nadšenci raziaci cestu kvalitným výrobkom a ponúkajú zákazníkom kvalitné ručne zbierané BIO čaje s nádychom luxusu. Dušou celej spoločnosti je odborník Jörg Muller, ktorý premenil svoju vášeň na značku, ktorá získala už niekoľko prestížnych ocenení kvality.

• 13 Great Taste Awards to date
• Best Irish Organic Grocery Product 2007 & 2008
• Galway Entrepreneur of the Year Award 2009
• Semi-finalist in the World Awards for Creative
• Young Entrepreneurs 2009
• Euro-toque Food Award 2009
• Bord Bia 'Best On Trend' Award 2010
• Best National Start-Up Business 2013

Táto inovatívna spoločnosť založená v roku 2008 dodáva svoje kvalitné BIO čaje na trh v Írsku, Anglicku, Škandinávií, kontinentálnej Európy a Arabských Emirátoch.
Medzi klientov patria spoločnosti ako Apple, Rolls-Royce, Bentley, Google, Insomnia, Harrods a prestížne hotelové zariadenia ako Delphi Moutain Resort, Monart, a luxusný hotel Savoy v Londýne.


Reštaurácie a kaviarne

Môžeme Vám pomôcť budovať a udržiavať povesť podniku, ktorý poskytuje najvyššiu kvalitu jedla a pitia. Zaradíte sa medzi spoločnosti, ktoré svojim zákazníkom ponúkajú zdravé, BIO čaje s vynikajúcou chuťou.
Pre Vašu reštauráciu či kaviareň Vám môžeme ponúknuť širokú škálu pôsobivých produktov vrátane výnimočných kombinácií sypaného čaju v cenovo výhodných 500g obaloch, čaj v luxusných hodvábnych vrecúškach, čajové stojany, prezentačné boxy a ďalšie elegantné doplnky.
Solaris Vám pomôže odlíšiť Váš podnik od konkurencie a dokonca splniť očakávania najťažších kritikov. Zákazníkov očaríte Kvitnúcim čajom, ktorý rozkvitne priamo pred ich očami. Povedzte nám viac o Vašej firme a my Vám radi príprave jedinečnú ponuku produktov pre vašich zákazníkov. Uvažujete nad jedničným konceptom? Organické čaje Solaris sú určite tou správnou voľbou.


Hotely a penzióny

Ponúknite svojím hosťom šálku aromatického BIO čaju so zvodnou chuťou, ktorá ma čisto prírodný pôvod z čaju a bylín tej najvyššej kvality.
Neváhajte vybrať zmesi, ktoré sa najlepšie hodia k Vašim špecifickým potrebám. Vyberte si z našej širokej škály sypaných čajov a čajov v hodvábnych vrecúškach. Okrem toho môžete svoje izby, alebo reštauráciu oživiť s elegantnou hand made čajovou kanvicou, sklenenými šálkami a prezentačným boxom na čaj.
Taktiež je možné pripraviť špeciálnu čajovú zmes na mieru podľa Vašich požiadaviek a doplniť ich o logo Vášho hotela.
Pridajte sa k hotelovým zariadeniam, ako Savoy v Londýne, alebo Delphi Moutain Resort a Monart v Írsku, a doprajte svojim hosťom kúsok luxusu v podobe šálky kvalitného čaju.


Maloobchodné predajne

Hľadáte unikátny produkt na výstavbu novej kategórie, alebo oživenie Vašej ponuky? Môžete sa ľahko odlíšiť od konkurencie zaradením našich špeciálnych čajov s unikátnym dizajnom a vynikajúcou chuťou do Vašej ponuky.
Produkty Solaris sa skvele hodia do obchodov so zdravou výživou a do obchodov pre gurmánov. Ponúknite spotrebiteľom vysoko kvalitný čaj s jedinečnou a originálnou chuťou. Okrem výnimočných tradičných zmesí Vám ponúkame aj špeciálne edície BeBetterChakra pre milovníkov jogy, či porcované čaje v hodvábnych pyramídových vrecúškach.

 

Autor: Admin

Foto: solariscaj.sk

 

 

Kto je online?

Práve tu je 283 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Vydavateľ

Agentúra EL (Agency EL), s.r.o., Partizánska cesta 1513, 02601 Dolný Kubín

 ISSN: 2585-9900