E-marketing

E-marketing

Marketing

Marketing

Reklama

Reklama

Travel Marketing

Travel Marketing

Art Marketing

Art Marketing

Hi-Tech

Hi-Tech

Hľadať

Bleskovky

Najzodpovednejšie firmy za rok 2017

Nadácia Pontis už osemnásty krát vyjadrila uznanie najzodpovednejším firmám na slovenskom trhu udelením ocenenia Via Bona Slovakia za rok 2017. Nadácii Pontis dostala v tomto roku 48 nominácií v 8 kategóriách. Nezávislá komisia zložená zo zástupcov biznisu, štátnej správy, médií, mimovládneho sektora a vzdelávacích inštitúcií, posunula do finále len 22 z nich. Cieľom bolo vybrať tie najinšpiratívnejšie a najzodpovednejšie firmy.

Čítať ďalej...

Prednedávnom v médiách prebehla správa o predaji eurobankovky s nulovou hodnotou, na ktorej je zobrazené Múzeum SNP. Táto bankovka vyvolala u verejnosti veľký záujem a ľudia stáli v rade pred múzeom aj niekoľko hodín, aby si ju mohli zakúpiť.

V sobotu 30. júna vypukne eurobankový ošiaľ aj pod Oravským hradom. Oravské múzeum, ktoré tento rok oslavuje 150. výročie od svojho založenia si pri príležitosti zahájenia letnej turistickej sezóny pripravilo pre návštevníkov hradu a širokú verejnosť, spustenie predaja suvenírovej eurobankovky s vyobrazením Oravského hradu.

oravsky hrad euroPredaj bankovky sa začne v sobotu 30. júna 2018 od 9:00 v pokladni Oravského hradu v Oravskom Podzámku. Cena suvenírovej bankovky je 2,- €, pričom jedna osoba si môže zakúpiť maximálne 5 kusov. V prípadne záujmu je možné bankovku rezervovať na mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 Bankovka z kolecie Euro Souvenir nie je len obyčajný kus papiera. Je vyrobená zo 100 % bavlneného papiera používaného pri výrobe pravých euro bankoviek spoločnosťou Oberthur Technologies. Bankovka obsahuje množstvo ochranných prvkov akými sú napríklad vodoznak, hologram, sútlačová značka, mikrotext, ochranné pozadie a UV ochranné prvky. Každá bankovka je originál aj vďaka číslovaniu.

 

Foto: Facebook Oravský hrad / Orava Castle

Kto je online?

Práve tu je 214 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Vydavateľ

Agentúra EL (Agency EL), s.r.o., Partizánska cesta 1513, 02601 Dolný Kubín

 ISSN: 2585-9900